Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Radial Plus Invest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gard beton ornamental
Brand
Peste 50 de modele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania Radial Plus Invest este specializata în producerea gardurilor decorative de asamblare şi îngrădirilor cu o tehnologie modernă, având la bază metoda de calitate înaltă a vibroturnării.

Actual gardurile decorative posedă un şir de avantaje:

capacităţi decorative înalte, capabile să satisfacă cel mai delicat gust al clientului;
posibilitatea clientului in alegerea bogata a gardului şi a desenelor reliefate, ce permit crearea unui design excepţional a îngrădirii;
capacităţi înalte a panourile gardului decorativ, efectuate din beton calitativ cu armare metalica fiind sigure şi durabile;
instalare rapidă a acestora: montarea gardurilor decorative din beton se efectuează mai repede decât construcţia oricarei îngrădiri;
preţ accesibil: procurarea şi montarea gardului decorativ din beton va fi mai ieftină decât alte tipuri de îngrădire ca împrejmuire forjată şi metalică, garduri din secţii mari din beton armat, cărămidă sau gardurile din piatră.

Gardurile şi îngrădirile decorative de beton oferite de către Compania noastră se deosebesc prin calitatea înaltă şi siguranţă. Ele pot fi instalate în orice loc şi grund.

Gardurile decorative de beton pot fi combinate în diverse variante de executare cu includerea împrejmuirilor de lemn şi gardurilor metalice, pereţilor de cărămidă şi materialelor combinate.

Gardurile decorative de beton sânt sigure şi durabile, dar privind cheltuielile la metru linear acestea vă vor costa mai ieftin.
Din Gura in Gura